Missie en Visie

missieIk werk als Life Coach altijd vanuit mijn Missie en Visie. Dit helpt me je de beste ondersteuning te bieden op jouw reis. Om je inzicht te geven hoe ik denk en wat ik voel, heb ik mijn missie en visie hieronder opgeschreven. 

Mijn Visie:

Ieder mens is uniek in talenten, karakter en dromen en heeft het recht te zijn wie ze zijn.  Ieder individu draagt zijn eigen antwoorden bij zich en hoeven alleen ontdekt te worden.  Daarbij is het belangrijk onbewuste obstakels inzichtelijk te krijgen en manieren te ontdekken om hiermee om te gaan. Alhoewel mensen uniek zijn, zijn de vragen en uitdagingen waarzij mee worstelen dat niet. Mijn passie is samen de antwoorden te vinden, obstakels te vewijderen en mensen te begeleiden naar een ontspannen en 'in balans' leven.

Mijn Missie:

Als coach en trainer werk ik vanuit míjn passie voor mensen.  Het is mijn missie om met mijn clienten de verbinding aan te gaan door intensieve samenwerking.  Ik wil je helpen inzicht in jezelf te krijgen, zodat je jezelf beter leert kennen, en gebruik kunt maken van je persoonlijke talenten.  Ik wil je helpen om je vrij te voelen/weten om je eigen beslissingen te nemen. De antwoorden op jouw vragen samen ontdekken. Hierdoor ontvouwen zich mogelijkheden, verlangens, wensen en doelen die nog niet eerder zo helder waren. Van daaruit werken we samen aan het realiseren ervan.  Meer liefde, meer rust, minder oordeel, fouten durven maken om te mogen leren, meer plezier, meer geluk. Ontspannen en In balans.

 

 

 ©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen

CATvirtueelschild 400PngdpiLogoCropped VVM transparant small ae71f305