Ervaringen

ervaringLees wat anderen hebben ervaren:

 

 

MBCT

Corona is niet lief voor mij geweest. Ik heb long-covid opgelopen en dat heeft een enorme impact om mijn leven gehad. Gehad zeg ik bewust, want ik heb geleerd te accepteren dat het heel lang gaat duren voordat ik hersteld ben. Gehad zeg ik, omdat ik heb ervaren hoe mooi mijn leven is met wat ik heb. Gehad zeg ik, omdat ik rust in mijn hoofd heb gevonden. En dat met de hulp van Eric. Door zijn rust en kalmte heb ik de kracht gevonden die rust en kalmte terug in mijn leven te brengen.

- Ans

 

Coaching

Op 21 januari heb ik mijn laatste sessie met Eric als coach gehad. Als Account Manager sta ik behoorlijk onder druk om in deze corona tijd toch de doelstellingen te behalen. Ik voelde dat ik steeds slechter in mijn vel zat, sliep slecht en kwam kilo's aan. Met behulp van verschillende technieken heb ik mijzelf terug gevonden. Ik slaap stukken beter, kan beter slapen en ik ben zelfs weer gaan sporten. 

Het is zeker niet mijn laatste traject geweest met Eric. Hij is een goed luisteraar, is begripvol maar weet ook de juiste snaar te raken als je doorslaat in negativiteit. Ik ben Eric erg dankbaar en kan hem dan ook als Coach absoluut aanraden.

-Peter


Bewust Wandelcoaching 

Vandaag heb ik met Eric een Wandelcoaching gedaan. Ik wist vooraf niet wat ik kon verwachten en ben er blanco in gegaan. Eric heeft mij een fijne ervaring meegegeven waar ik zeker wat mee kan. Hij was in staat om mij op een ontspannen, maar toch verassende manier, bewust te maken van onder andere mijn ademhaling, focus en de omgeving waar we liepen. Op deze manier kon ik de dagelijkse stress volledig loslaten en opladen om fris en geconcentreerd weer aan het werk te gaan. Ik heb mooie oefeningen meegekregen die ik zeker dagelijks zal gaan uitvoeren. Ik kan het iedereen aanbevelen om dit te ervaren.

- Richard


Bewust Wandelcoaching

Op vrijdag 22 januari 2021 heb ik deelgenomen aan een Bewust Wandelcoaching met Eric Hartmans.

Waar ik vooraf dacht dat dit wellicht wat zweverig zou zijn, is mijn beeld na de coaching volledig verandert.

Eric heeft me bewust gemaakt van mijn ademhaling en oefeningen meegegeven voor thuis waardoor ik meer focus en rust weet te pakken.

Ook de andere onderdelen zoals loslaten en focussen hebben me nieuwe inzichten gegeven.

Eric is een heel fijne persoon in de omgang, wat het gemakkelijk maakt om je volledig over te geven aan de principes van de coaching.

Wat mij betreft een aanrader om gebruik te maken van Bewust Wandelcoaching om meer tot rust te komen en balans in je leven te krijgen.

-Werner


Bewust Wandelcoaching

Samen met Eric een Bewust Wandelcoaching gedaan in het Lingebos. Ondanks dat het koud, nat en winderig was, heb ik een hele leuke lunchbreak gehad! Ondanks dat ik niet het type bomenknuffelaar ben en yoga mij al te zweverig is, wist Eric mij op een laagdrempelige manier bewust te maken van de effecten van anders ademhalen en focussen. Ik ga hier zeker profijt van hebben als het nieuwe werkjaar weer start en mijn dagen weer gevuld zijn met aaneengesloten digitale meetings. Bedankt voor de inspirerende sessie en tot de volgende keer!

-Susanne 


Boost Yourself!

Wat een positieve ervaring is dit voor mij geweest! Nadat ik in midden in Corona tijd van baan moest wisselen, leverde mij dit best veel stress op. Ik wist niet waar- maar vooral niet hoe ik moest beginnen. Ik heb een goede opleiding en best wat ervaring, maar ik wilde niet zomaar bij de eerste de beste aan de slag. Maar ook wilde ik niet al te lang thuis zonder baan zitten. 

Via, via hoorde ik van Eric Hartmans. Na een leuk kennismakingsgesprek, kwamen we uit op het Boost Yourself Coachingstraject. 3 sessies van 30 minuten, online. Met Eric heb ik goed kunnen sparren over mijn ideeën en wat ik wilde bereiken. Met zijn hulp ben ik gaan solliciteren en heb een super baan gevonden bij een administratiekantoor. Eric is een warm mens, betrouwbaar en zorgde dat ik me echt begrepen voelde. 

Ik ga zeker over een paar maanden weer een Boost traject bij Eric volgen en kan hem van harte aanbevelen als coach.

-Anoniem 


Bewust Wandelcoaching
Vorige zondag heb ik, samen met mijn partner, bij Eric deelgenomen aan een Bewust Wandelcoaching.
We zijn beide sportief ingesteld en doen hierbij ook aan hardlopen. Omdat we nog niet wisten wat we van de combinatie mindfulness en coaching konden verwachten, zijn we er open-minded ingestapt.
 
Tijdens de sessie weet Eric de aandacht goed vast te houden en al zijn kennis op een duidelijke, rustige en prettige manier over te brengen. Dit wekte een goed vertrouwen en maakte het tot een zeer geslaagde ervaring!
 
Vooral in de huidige drukke periode is het zoeken van een rustpunt in mindfulness i.c.m. hardlopen voor ons zeker een goede manier om te kunnen "ontsnappen" aan de stress en hectiek.


Wij raden geïnteresseerden absoluut aan om ook deel te nemen aan deze Clinic. Wij zijn alvast gemotiveerd om er een vervolg aan te gaan geven.


-Thierry & Silvie 

 

 

 ©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen

CATvirtueelschild 400PngdpiLogoCropped VVM transparant small ae71f305