Beroepsvereniging

CATvirtueelschildAls Life Coach en MBCT thearapeut ben ik aangesloten bij de erkende Beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat ik voldoe aan alle eisen die door het CAT gesteld zijn op het gebied van opleiding, VOG en profesioneel werken. Voor de Wkkgz ben ik aangesloten bij de Geschillencommisie Alternatieve Therapeuten (GAT). 

Op 1 januari 2016 is de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (‘Wkkgz’) in werking getreden. Met ingang van 1 januari 2017 heeft de overheid besloten dat je als cliënt van een zorgverlener makkelijk en toegankelijk een klacht moet kunnen delen. Het doel van deze wet is dat je als cliënt feedback moet kunnen geven over de zorg die je ontvangen hebt, zodat de zorgverlener kan leren van je bevindingen en deze kan verbeteren. Deze wet maakt het voor jou overzichtelijk wat de stappen zijn die je dient te bewandelen om je klacht kenbaar te maken.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling:GATVirtueelschild

https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

 

 

 

Als Mindfulnes Based Cognitieve Therapeut, ben ik ook aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulnes, de beroepsvereninging voor Mindfulness professionals.

 VVM transparant small ae71f305

 

 

 

 

 

 

©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen