Life Coaching

Lifecoach Movement in Mind

Wil je meer uit het leven halen of heb je het gevoel vast te lopen? Dan kan Life Coaching voor jou de oplossing zijn. Life Coaching helpt je om antwoorden te vinden op de vragen ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik’ en ‘Hoe kom ik daar?’ Maar ook werk, privé en sociale omgeving worden bij Life Coaching onder de loep genomen. Want wie het thuis naar zijn zin heeft, zal op zijn werk beter presteren. Wie een gelukkige relatie heeft, voelt zich energieker. Wie plezier in zijn werk heeft, zal minder vaak ziek zijn. Wie de financiën op orde heeft, heeft meer tijd en geld voor hobby’s. Wie zonder zorgen slaapt, is fitter en ziet er gezonder uit. En ga zo maar door.

 

 

Waar word jij blij van?
Als gediplomeerd- en gecertificeerd Life Coach ga ik je helpen ontdekken wat je diepste verlangens zijn. Ik ondersteun jou om een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden. Waar word jij blij van? Welke kwaliteiten en mooie karaktereigenschappen wil jij meer gebruiken? We maken daarbij gebruik van verschillende positieve vraagtechnieken en mindfulness oefeningen. Zo komen we samen snel bij de kern van jouw probleem. Samen onderzoeken wat jou echt blij maakt in het leven. Dingen die jou echt inspireren en enrgie geven om stress te reduceren en wellicht een burn-out te voorkomen.

 

Doelen en actieplannen
Samen met jou ga ik op onderzoek uit en bedenken we de doelen en actieplannen. Ik ben daarbij overigens niet degene die het hardst aan het werk is, de meeste actie zal van jou zelf moeten komen. Je moet echt stappen willen zetten en daar energie en tijd in steken. Ik ben in dit proces de zorgvuldige luisteraar, iemand die jou steunt en veiligheid biedt, zaken verheldert en andere perspectieven aanreikt.

 

Keuzestresspexels alex green 5699862
Samen gaan we voor resultaat. Want hoewel bij Life Coaching ook gekeken wordt naar het verleden, is Life Coaching geworteld in de positieve psychologie. Dat betekent denken in mogelijkheden en kansen. Soms heb je even een helpende hand nodig. Gewoon dat steuntje in de rug. We moeten soms belangrijke beslissingen nemen in ons leven. En dat is vaak niet eenvoudig. Keuzestress, want maak je wel de juiste keuze. Wellicht krijg je het gevoel dat er geen oplossing is. Dat elke keus die je maakt fout is.

De oplossing ligt vaak in jezelf verborgen.  Je hebt alleen een beetje hulp nodig. Ik ga je helpen om de oplossing naar boven te halen.  


©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen 

CATvirtueelschild 400PngdpiLogoCropped VVM transparant small ae71f305