Jouw investering

investeerWanneer mensen behoefte hebben aan hulp en begeleiding om hun leven optimaal in te richten,  wordt er niet alleen een investering in zichzelf- maar ook een financiele investering gevraagd. Naast helderheid wat je kunt verwachten van de coachingtrajecten, vind ik ook dat de tariefstructuur helder en duidelijk moet zijn.  Hieronder tref je de tarieven aan voor de coachingtrajecten die ik met Movement in Mind aanbiedt. Coaching kan plaatsvinden in- of vanuit mijn praktijk in Roosendaal, Online of op een locatie naar keuze. 

 

 

 

 

Onderstaand vind je de tarieven van coaching door Movement in  Mind:

  • Het kennismakingsgesprek ca. 30 minuten is gratis
  • Het tarief voor een coachinggesprek/ Mindfulnessessie  van ca. 60 minuten bedraagt € 95,00. 
  • Het tarief voor het Boost Yourself Coaching traject (3-sessies van ca. 45 minuten om jezelf snel een boost te geven) bedraagt € 259,00.
  • Het tarief voor Bewust Wandelcoaching ( 4-wekelijkse sessies van ca. 60 minuten) bedraagt € 349,00
  • Het tarief voor Bewust Lange Wandelcoaching ( 4-wekelijkse sessies van ca. 90 minuten) bedraagt € 449,00
  • Het tarief voor het Empowerment Coaching traject (5-wekelijkse sessies, ca. 90 minuten) bedraagt € 529,00
  •  Het tarief voor het Targeting Coaching traject (10-wekelijkse sessies, ca. 90 minuten) bedraagt € 979,00
  • Het tarief voor deelname aan MBCT | Aandachtgerichte Cognitieve Therapie   (8-wekelijkese sessies van ca. 60 minuten) bedraagt € 699,00 

 

Betaling
Consults dienen direct na afloop van het gesprek per pinbetaling voldaan te worden. Coachingtrajecten worden vooraf in rekening gebracht. Betaling in termijnen is mogelijk. 

Afspraak Annuleren
Indien het niet mogelijk is voor je om op de afgesproken datum en tijd op onze afspraak te verschijnen, geef dit dan minimaal 48 uur van te voren aan mij door, anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen. Indien je minder dan 24 uur van te voren annuleert, dan ben ik genoodzaakt 100% van de kosten in rekening te brengen.

 

Ik besef mij heel goed dat veel mensen, juist wanneer ze behoefte hebben aan hulp en begeleiding naar een verandering in hun leven, zich in een financieel moeilijke positie kunnen bevinden. Wellicht ben je ´in between jobs´, student, krijg je een uitkering of ben je (startende) ondernemer.  In mijn optiek zouden financiële middelen nooit een drempel moeten vormen om te kunnen groeien. Vandaar ook dat het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend is en ik ook betaling in termijnen accepteer.  Hiernaast is zo dat je als particulier de kosten van een aaneenschakeling van sessies (een traject) in kan dienen als 'specifieke ziektekosten' wanneer je bijvoorbeeld aan je herstel wilt werken. 

Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat je werkgever het traject vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, ontwikkelen of versterken van vaardigheden of ziekteverzuimpreventie. 

Voor bedrijven, instellingen en organisaties.
Movement in Mind is vrijgesteld van btw. Op de factuur wordt duidelijk de volgende zin vermeld: 'factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB'

Wordt de coaching vergoed door je werkgever, hanteer ik de volgende tarieven:

  • Het kennismakingsgesprek is gratis
  • Het tarief voor een coachinggesprek van 60 minuten bedraagt € 105,00. 

Uiteraard is dit tarief inclusief kort sparren telefonisch of per mail als je vastloopt en overleg met derden (enkel met toestemming!). Wil je werkgever gebruik maken van een 3-gesprek (jij, je werkgever en ik), evaluaties of tips om je groei en ontwikkeling samen met jou te ondersteunen en te verduurzamen, dan worden deze opgenomen in een op maat gemaakte offerte.

Is coaching onderdeel van je loopbaan of carrière, of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren, dan wordt er een offerte opgemaakt. De op maat gemaakte offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan.

 


©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen

 

CATvirtueelschild 400PngdpiLogoCropped VVM transparant small ae71f305