Coachtraject

pexels cottonbro 4098230Coaching is niet een kant-en-klaar product dat ik op de plank heb liggen. Het is een interactie tussen twee mensen, die ik niet van tevoren kan laten zien. Je weet dus niet precies waar je voor gaat betalen. Maar ik kan mijn diensten natuurlijk wel op zo’n manier presenteren dat je begrijpt wat je mag verwachten. 

Laat ik beginnen met het allerbelangrijkste: Alles wat we met elkaar bespreken valt onder mijn beroepsgeheim. Alle coachingstrajecten zijn één op één zodat jouw hulpvraag de aandacht krijgt die het verdient. 

Mijn coachpraktijk bevindt zich in Roosendaal, maar op een locatie naar keuze of online coaching is ook mogelijk. Ik coach mensen die negatieve stress ervaren en wellicht zelfs al eens een burn-out hebben gehad. Ik help hen om stress los te laten en in balans te komen met behulp van een speciaal begeleidingsprogramma. Met dit programma gaan wij samen op reis om oplossingen te vinden voor de specifieke hulpvraag. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van Mindfulness en ademhalingsoefeningen. Kortom stressreductie en burn-out preventie.

Hieronder leg ik uit welke pakketten ik aanbied en wat deze voor jou kunnen betekenen. De tarieven van mijn de diensten vind je terug in het tarievenoverzicht.

 

 

Kennismakingsgesprek:
Voordat we kunnen beginnen samen het antwoord op jouw hulpvraag te vinden, wil ik graag eerst meer van jou te weten komen. Dit doe ik aan de hand van een vragenlijst die we samen bespreken. Denk dan bijvoorbeeld aan vragen over verleden, jouw dromen, familiebanden, medische voorgeschiedenis, medicijngebruik etc. Het is voor mij zeer belangrijk om je achtergrond te kennen. Het kan zijn dat ik niet de meest geschikte persoon ben om je te helpen. Mocht dat het geval zijn, verwijs ik je door naar andere hulpverleners. Hebben we het gesprek afgerond en besluit je om de samenwerking met mij aan te gaan, kijken we welk pakket aansluit bij jouw hulpvraag en maken we samen een afspraak voor het eerste coaching-gesprek.

Voor het kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

 

 

pexels ekaterina bolovtsova 4050214

Boost Yourself!
Een ultra kort programma van 3-sessies om jezelf snel een boost te geven. Even sparren met een ervaren coach om de regie weer in handen te krijgen. Vaak kiezen cliënten voor dit programma om snel grip te krijgen op een hulpvraag. Ook wordt dit coaching traject vaak ingezet om 'onderhoud' te plegen na een meer intensief coachingstraject zoals Empowerment of Target. Boost yourself coaching wordt online gegeven via Google Meet in de avonduren. In samenspraak bepalen we of de sessies wekelijks-, 2 wekelijks- of maandelijks plaats gaan vinden. 


 

Empowerment
Het meest gebruikte coachingstraject. Het traject bestaat uit 5 wekelijkse sessies van ca. 60 minuten. In dit coachingstraject gaan we in op hulpvragen die meer aandacht nodig hebben om tot juiste conclusies en oplossingen te kunnen komen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende vraagtechnieken en Mindfulness- en ademhalingsoefeningen.

Na het kennismakingsgesprek volgt het eerste coachingsgesprek. In dit gesprek gaan we je hulpvraag concreet maken. Welke diepere belemmeringen kunnen oorzaak zijn. Ook wordt in dit gesprek de coaching-overeenkomst opgesteld. Hierin zetten we de afspraken in die we met elkaar maken. Daarnaast  leer ik je een eerste ademhalingsoefening om mee te beginnen. Je krijgt ook huiswerk mee voor de volgende week/ weken. Het is zeer belangrijk dat je thuis oefent zodat het geleerde "eigen" wordt.

In de vervolggesprekken kijken kort terug naar eerdere gesprekken en je ervaringen met het huiswerk. Wat ging goed en wat kunnen we doen om verder te verbeteren. Daarna gaan we door middel van vraagtechnieken en/of oefeningen verder aan het werk met jouw hulpvraag. Na elke sessie bepalen wij samen welke stappen we in de vervolgsessies aan gaan pakken.

 

 

pexels cottonbro 4098362Bewust Wandelcoaching
Wandelen op zich heeft een helend effect. Daarnaast brengt het mensen in contact met hun lichaam. Dat is belangrijk, want een van de meest voorkomende problemen is dat mensen teveel in hun hoofd bezig zijn en te weinig beweging krijgen. Als jouw coach zet ik jou letterlijk in beweging, zowel fysiek als mentaal. 

We wandelen, weer of geen weer. In een natuurlijke omgeving gaan we samen werken aan naar fysiek, mentaal en emotioneel herstel. Ik coach jou om eens op een andere manier naar jouw belemmeringen te kijken en geef je inzicht om wel jouw doelen te behalen. Stil zijn en gewoon de omgeving ervaren kan ook onderdeel zijn van de  Wandelcoaching. 

Het coachingstraject bestaat uit 4 sessies van ca. 60 minuten. We plannen samen of we dit wekelijks-, 2 wekelijks- of maandelijks doen.

  

  

pexels cottonbro 4098369

Targeting Coaching
Dit traject is gelijk aan het Empowerment coaching traject alleen bevat dit programma 10 individuele persoonlijke sessies. In dit coachingstraject gaan we in op hulpvragen die meer in detail aandacht nodig hebben om tot juiste conclusies en oplossingen te kunnen komen. Ook hier maak Ik daarbij gebruik van verschillende vraagtechnieken en Mindfulness- en ademhalingsoefeningen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

©  2022 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen

CATvirtueelschild 400PngdpiLogoCropped VVM transparant small ae71f305