Life Coach

pexels alex green 5699859We leven in hectische tijden. Zeker nu met Covid-19. Misschien ben je bang om je baan te verliezen of is het moeilijk om thuis te werken en dreig je de verbinding te gaan verliezen. Wellicht behoor je tot een risicogroep.. Dit en nog veel meer kan stress veroorzaken en zelfs leiden tot burn-out verschijnselen. 

 

Als Life Coach heb ik mij gespecialiseerd op stress reductie en burn-out preventie vanuit een Mindfulness gedachte. Ik help ik cliënten om antwoorden te vinden op de vragen ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik’ en ‘Hoe kom ik daar?’ Maar ook werk, privé en sociale omgeving worden bij Life Coaching onder de loep genomen. Want wie het thuis naar zijn zin heeft, zal op zijn werk beter presteren. Wie een gelukkige relatie heeft, voelt zich energieker. Wie plezier in zijn werk heeft, zal minder vaak ziek zijn. Wie de financiën op orde heeft, heeft meer tijd en geld voor hobby’s. Wie zonder zorgen slaapt, is fitter en ziet er gezonder uit. En ga zo maar door.

 

 

Waar word jij blij van?
In mijn rol als Life Coach help ik mensen te ontdekken wat hun diepste verlangens zijn. Om te kijken naar wie zij nu zijn, wie zij kunnen worden en wat zij willen bereiken. Ik ondersteun jou om een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden. Waar word jij blij van? Welke kwaliteiten en mooie karaktereigenschappen wil jij meer gebruiken? We maken daarbij gebruik van 
 vraagtechnieken en mindfulness oefeningen. Zo komen we samen snel bij de kern van jouw probleem.

De ervaring leert dat we gemiddeld in 5 sessies al een blijvend resultaat bereiken. Ik kan je helpen om de balans van lichaam en geest weer terug te vinden. Samen onderzoeken we wat jou echt blij maakt in het leven. Dingen die jou echt inspireren en energie geven. 

 

 

Doelen en actieplannen
Samen met jou ga ik op onderzoek uit en bedenken we de doelen en actieplannen. Ik ben daarbij overigens niet degene die het hardst aan het werk is, de meeste actie zal van jou zelf moeten komen. Je moet echt stappen willen zetten en daar energie en tijd in steken. Ik ben in dit proces de zorgvuldige luisteraar, iemand die jou steunt en veiligheid biedt, zaken verheldert en andere perspectieven aanreikt.

 

 

Keuzestresspexels alex green 5699862
Samen gaan we voor resultaat. Want hoewel bij Life Coaching ook gekeken wordt naar het verleden, is Life Coaching geworteld in de positieve psychologie. Dat betekent denken in mogelijkheden en kansen. 
Soms heb je even een helpende hand nodig. Gewoon dat steuntje in de rug. We moeten soms belangrijke beslissingen nemen in ons leven. En dat is vaak niet eenvoudig. Keuzestress, want maak je wel de juiste keuze. Wellicht krijg je het gevoel dat er geen oplossing is. Dat elke keus die je maakt fout is.

 

De oplossing ligt vaak in jezelf verborgen.  Je hebt alleen een beetje hulp nodig. Ik ga je helpen om de oplossing naar boven te halen.  


 

 (c) 2021 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen 

Geen vraag is gek..

Neem contact met mij op..

Movement in Mind...

“Volg je HART want dat klopt....”

– Anoniem

Coach Praktijk Roosendaal:  Stress, Burn-out, Overspannen 

Contactgegevens

Movement in Mind
Dubbelberg 94, 4708DK Roosendaal
06-55300242
info@movementinmind.nl
KVK 80956173
NL45 KNAB 0602 6527 23

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en aanbiedingen.

 (c) 2021 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen