run5Mindful Run Clinic

Wil je graag meer weten over de technieken van Mindful Run tijdens het hardlopen of wandelen? Twijfel je nog of de cursus wel bij je past? Dan is een Mindful Run Clinic iets voor jou! Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Run die je vervolgens tijdens het sporten en zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een Mindful Run Clinic geeft je nieuwe energie en nieuwe inzichten!

Op dit moment is een clinic alleen te boeken in groepsverband, met minimaal 2- en maximaal 4 deelnemers. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Leuk om je partner, vriend(in) of broer of zus eens mee te nemen en het avontuur samen aan te gaan.

Meer informatie? Neem dan gewoon contact met me op.

 

Terug Aanmelden

run34-Weekse Mindful Online Cursus

Sporten- met individuele coaching wanneer het jou uitkomt? Dan is deze 4-weekse Mindful Run Online cursus iets voor jou! Iedere week staat er een ander thema op het programma. Binnen dat thema gaan we oefeningen doen die gericht zijn op bewustwording en fysiek en mentaal sterker worden. Naast de elementen hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness doen we ook yoga oefeningen en spelletjes. En er is ruimte om te genieten van de mooie omgeving. We plannen de sessies in onderling overleg in. 

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan..

 

 

 

Terug Aanmelden

run15-Weekse Mindful Groepsles

Er zijn mensen die al heel lang hardlopen en er zijn mensen die ermee willen beginnen. De Mindful Run cursus is voor iedereen een geweldige ervaring. Er zijn verschillende redenen om te gaan hardlopen. Afvallen, sportief op presatie en de beste/snelste willen zijn, maar zeker ook het lopen om je hoofd leeg te maken. De 5-weekse Mindful Run cursus van Movement in Mind is zowel voor de beginnende- als de meer ervaren loper. 

 
Je gaat 1,5 uur per week trainen in een groep met elke week een ander thema. Binnen de thema's doen we oefeningen die je helpen meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Daarnaast krijg je een betere conditie en zul je metaal sterker worden. We lopen geen grote afstanden en op laag tempo. Beginnende hardlopers krijgen een opbouwschema waarmee je thuis aan de slag gaat.
 
De groep bestaat normaal uit 3 tot 8 personen. In deze onzekere Coronatijd bestaat de groep uit maximaal 4 personen en voldoen we aan alle richtlijnen van het RIVM.  

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven of wil je meer informatie? Druk dan op de 'Agenda' knop onder aan de pagina en kijk wanneer de volgende sessies plaats gaan vinden. Je kunt je dan meteen aanmelden. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. 

 

Terug Agenda

run44-Weekse Mindful Run Duo Cursus

Geen zin om in een groep te sporten, maar wel gezellig samen met je partner, broer of zus, vriend of vriendin? Dan is deze 4-weekse Mindful Run cursus iets voor jullie! We gaan samen 4 x 90 minuten op pad. Iedere week staat er een ander thema op het programma. Binnen dat thema gaan we oefeningen doen die gericht zijn op bewustwording en fysiek en mentaal sterker worden. Naast de elementen hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness doen we ook yoga oefeningen en spelletjes. En er is ruimte om te genieten van de mooie omgeving. En het is nog gezellig ook! We plannen de sessies in onderling overleg in. 

Meer informatie? Neem dan gewoon contact met me op.

 

Terug Aanmelden

run44-Weekse Mindful Run één-op-één Cursus

Sporten- met individuele coaching wanneer het jou uitkomt? Dan is deze 4-weekse Mindful Run cursus iets voor jou! We gaan samen
4 x 45 minuten op pad. Iedere week staat er een ander thema op het programma. Binnen dat thema gaan we oefeningen doen die gericht zijn op bewustwording en fysiek en mentaal sterker worden. Naast de elementen hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness, doen we ook yoga oefeningen en spelletjes. En er is ruimte om te genieten van de mooie omgeving. We plannen de sessies in onderling overleg in. 

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan..

Terug Aanmelden

Geen vraag is gek..

Neem contact met mij op..

Movement in Mind...

“Volg je HART want dat klopt....”

– Anoniem

Coach Praktijk Roosendaal:  Stress, Burn-out, Overspannen 

Contactgegevens

Movement in Mind
Dubbelberg 94, 4708DK Roosendaal
06-55300242
info@movementinmind.nl
KVK 80956173
NL45 KNAB 0602 6527 23

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en aanbiedingen.

 (c) 2021 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen