run15-Weekse Mindful Groepsles

Er zijn mensen die al heel lang hardlopen en er zijn mensen die ermee willen beginnen. De Mindful Run cursus is voor iedereen een geweldige ervaring. Er zijn verschillende redenen om te gaan hardlopen. Afvallen, sportief op presatie en de beste/snelste willen zijn, maar zeker ook het lopen om je hoofd leeg te maken. De 5-weekse Mindful Run cursus van Movement in Mind is zowel voor de beginnende- als de meer ervaren loper. 

 
Je gaat 1,5 uur per week trainen in een groep met elke week een ander thema. Binnen de thema's doen we oefeningen die je helpen meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Daarnaast krijg je een betere conditie en zul je metaal sterker worden. We lopen geen grote afstanden en op laag tempo. Beginnende hardlopers krijgen een opbouwschema waarmee je thuis aan de slag gaat.
 
De groep bestaat normaal uit 3 tot 8 personen. In deze onzekere Coronatijd bestaat de groep uit maximaal 4 personen en voldoen we aan alle richtlijnen van het RIVM.  

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven of wil je meer informatie? Druk dan op de 'Agenda' knop onder aan de pagina en kijk wanneer de volgende sessies plaats gaan vinden. Je kunt je dan meteen aanmelden. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. 

 

Terug Agenda

Geen vraag is gek..

Neem contact met mij op..

Movement in Mind...

“Volg je HART want dat klopt....”

– Anoniem

Coach Praktijk Roosendaal:  Stress, Burn-out, Overspannen 

Contactgegevens

Movement in Mind
Dubbelberg 94, 4708DK Roosendaal
06-55300242
info@movementinmind.nl
KVK 80956173
NL45 KNAB 0602 6527 23

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en aanbiedingen.

 (c) 2021 - Movement in Mind | Coach Praktijk Roosendaal | Stress, Burn-out, Overspannen